Forskærerknive

Korrekt tilberedning af fine kødudskæringer fremhæver kødets smag og bevarer kødets mørhed. For at skabe en god overordnet oplevelse er måden, en skive kød serveres på, altafgørende. Det skarpe, fine blad på en forskærerkniv, ofte kombineret med en forskærergaffel, bevarer ypperligheden ved en brunet steak, carpaccios eller det sprøde skind på en steg, når modstanden mens der skæres, reduceres. Bladet bevæger sig nænsomt gennem kødet og skaber tynde, jævne skiver lækkert kød.

Forskærerknive

Korrekt tilberedning af fine kødudskæringer fremhæver kødets smag og bevarer kødets mørhed. For at skabe en god overordnet oplevelse er måden, en skive kød serveres på, altafgørende. Det skarpe, fine blad på en forskærerkniv, ofte kombineret med en forskærergaffel, bevarer ypperligheden ved en brunet steak, carpaccios eller det sprøde skind på en steg, når modstanden mens der skæres, reduceres. Bladet bevæger sig nænsomt gennem kødet og skaber tynde, jævne skiver lækkert kød.

Fiskars forskærerknive til kød

Brug den allerbedste kvalitet inden for ved at bruge Fiskars forskærerknive, hver gang du serverer kød. Med innovationer, der giver langtidsholdbar skarphed ved hjælp af Fiskars Hard Edges LZR-EDGE-egenskaber, og en optimering af bladvinklen i Fiskars Norden, er der noget for enhver kok. Serveringsknive, der er nemme at vedligeholde, og som har japansk rustfrit stål, der gør, at de tåler opvaskemaskine, og omfatter dyb fingerbeskyttelse for ekstra sikkerhed. Nyd Norden-knive for et traditionelt touch med førsteklasses materiale såsom kulstofholdigt tysk stål og håndtag i varmebehandlet birketræ. Designet af forskærergaflen er også nøje gennemtænkt. Den har tænder af førsteklasses stål og er et perfekt match til forskærerkniven.

Se alle:

Se