Fileteringsknive

Når man skal tilberede fisk, er den rette kniv afgørende for at skindet og benene kan fjernes, så den friske fisk kan serveres på indbydende vis. Fiskens kød er delikat, og derfor er en fileteringskniv, der specifikt er designet til formålet en stor hjælp. En god kniv til tilberedning af fisk er tynd, fleksibel og fremstillet i metal, der ikke ruster, og så skal den være meget skarp. Kombiner en fileteringskniv med en fiskegaffel,når fisken skal skæres ud. Derved sikrer du, at fisken bliver på plads, når du skærer.

Fileteringsknive

Når man skal tilberede fisk, er den rette kniv afgørende for at skindet og benene kan fjernes, så den friske fisk kan serveres på indbydende vis. Fiskens kød er delikat, og derfor er en fileteringskniv, der specifikt er designet til formålet en stor hjælp. En god kniv til tilberedning af fisk er tynd, fleksibel og fremstillet i metal, der ikke ruster, og så skal den være meget skarp. Kombiner en fileteringskniv med en fiskegaffel,når fisken skal skæres ud. Derved sikrer du, at fisken bliver på plads, når du skærer.

Fiskars fileteringsknive

En god fileteringskniv er tynd, fleksibel og fremstillet i metal, der ikke ruster, og så skal den være meget skarp. Fiskars fileteringsknive er fremstillet i langtidsholdbare metaller såsom tysk og japansk rustfrit stål og tilbyder den rette fleksibilitet til tilberedning af fisk. Knivene omfatter bl.a. klassiske designs med varmebehandlet birketræ eller et design, der kan tåle at gå i opvaskemaskinen. Og til hjemmets køkkenchef så er Norden-bladene optimeret med en 26 graders affasning.

Se alle:

Se