Udviklet sammen med professionelle til professionelle

Fiskars' værktøjer bruges i dag af professionelle i hele verden. Når de bliver spurgt, hvorfor de har valgt os, svarer mange, fordi “Fiskars passer til opgaven”.

Udviklet sammen med professionelle til professionelle

Fiskars' værktøjer bruges i dag af professionelle i hele verden. Når de bliver spurgt, hvorfor de har valgt os, svarer mange, fordi “Fiskars passer til opgaven”.

Robuste redskaber

Robuste, holdbare værktøjer og vores innovative knivteknologi er nøglen til Fiskars' succes. Når der skal udvikles værktøjer til professionelle, er det vigtigt, at de anvendte materialer er de bedste, der kan fås. Nem vedligeholdelse og udskiftelige dele er vigtige ingredienser i vores produktudviklingsfilosofi. Vi udvikler alle vores nye produkter sammen med professionelle.  På den måde kan vi sikre os, at værktøjerne er langtidsholdbare og altid klar til opgaven.

Robuste redskaber

Perfekt egnet til mennesker – optimal ergonomi

Vores værktøjer er beregnet til gode arbejdsstillinger og rigtige ledvinkler, hvor der skal bruges mindre muskelkraft. De er beregnet til at minimere tryk, smerte og irritation på brugerens overekstremiteter og er designet til at passe i brugerens hånd, så der opnås et fast ergonomisk greb.

Perfekt egnet til mennesker – optimal ergonomi

Holdbarhed – robuste værktøjer til krævende arbejde

Fiskars' værktøjer er designet af professionelle til professionelle. Vi stræber altid efter at udvikle vores produkter, så de har den højeste kvalitet, ergonomi og robusthed, så det er nemmere at udføre arbejdet med færre afbrydelser.

Holdbarhed – robuste værktøjer til krævende arbejde

Omfattende test

Fiskars' arbejde på at udvikle de rigtige værktøjer til professionelle er omfattende. Reduceret fysisk belastning og de rigtige arbejdsstillinger er blandt de områder, hvor vi hele tiden foretager målinger. Muskelaktiviteten under de forskellige opgaver måles sammen med Fiskars' partner Myontec.

Omfattende test

Bo Rappne

Godt greb, holdbarhed og ergonomisk design er nogle af årsager til, hvorfor den professionelle gartner Bo Rappne sætter pris på Fiskars' produkter. Se videoen, og find ud af, hvad Bo har at sige om Fiskars' produktsortiment.

Ingemar Jansson

Ingmemar Jansson er landmand og har brugt Fiskars-værktøjer i mange år. Se videoen, og find ud af, hvorfor Ingemar synes, at Fiskars' værktøjer er de bedste til opgaven.

1
2
3
4
5
6

Beskæringssav

1. Balanceret vægtfordeling
Reduceret behov for statisk grebsstyrke

2. Hulslebent skær
Skæret kører let, selv med minimal anstrengelse

3. Alle dele kan udskiftes
Dele, der slides op, kan udskiftes og dermed forlænge produktets levetid. Reservedele fås som sæt

4.Skæret til forskellige arbejdsopgaver og behov
Beskæring, træfældning, tørt/friskt træ m.m.

5. Ligehåndet hylster
Hylsteret kan bæres i både venstre og højre side.  Det samme hylster kan bruges til forskellige skærstørrelser

6. Softgrip
Sikrer komfort og et fast greb om håndtaget

Beskæringssakse

1. Alle dele kan udskiftes

Dele, der slides op, kan udskiftes og dermed forlænge produktets levetid. Alle reservedel fås som sæt

2. Stærkt skær

CrMoV (krom, molybdæn og vanadium) i stålet øger dets slitage- og korrosionsbestandighed samt trækstyrke og robusthed. Materialets ydeevne er bekræftet i Fiskars PowerGear-grensakse.

3. Låst og smurt keglebolt

Nøjagtig justering af skær giver mulighed for jævn og ren skæring. Drejemekanismen bliver ikke løs under brug.  Smøring reducerer støvpartikelslitage og smører drejemekanismen

4. Grivory-håndtag

Ekstremt stift og robust glasforstærket polyamid.  Ydeevne, der er sammenlignelig med aluminium. 

5. Håndtagene passer til højre/venstre hånd, symmetrisk lås

Redskabet kan bruges med både højre og venstre hånd

6. Stødabsorberende

Reducerer stød i underarmen ved beskæring af hårdt træ.

1
2
3
4
5
6

Det rigtige slags værktøj

mere effektivt arbejde. De rigtige værktøjer spiller en vigtig rolle, når det gælder om at reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader og lidelser. Dette er naturligvis en måde at reducere arbejdsomkostningerne på.