Mærk kraften!

Fiskars PowerGear™ er en alsidig familie af redskaber. Serien inkluderer hækkesakse, grensakse, beskæresakse og universalsakse, der klarer de fleste beskæringsopgaver i haven. Den geniale PowerGear-mekanisme øger klippenkraften - og bliver komplimenteret af skarpe kvalitetsblade og letvægtige men stærke FiberComp™-håndtag.

Mærk kraften!

Fiskars PowerGear™ er en alsidig familie af redskaber. Serien inkluderer hækkesakse, grensakse, beskæresakse og universalsakse, der klarer de fleste beskæringsopgaver i haven. Den geniale PowerGear-mekanisme øger klippenkraften - og bliver komplimenteret af skarpe kvalitetsblade og letvægtige men stærke FiberComp™-håndtag.

PowerGear X™ Hækkesaks

Hækkesaksen er skabt til at gøre klipning af hække og buske endnu lettere. Hækkesaksen har den unikke PowerGear™-mekanisme, som klipper tre gange så let sammenlignet med mere almindelige mekanismer. Dermed får du en hækkesaks, hvor du skal yde et minimum, selv når de strideste buske og hække skal trimmes. 

PowerGear X™-hækkesaksen er i rustfrit stål og belagt med PTFE, som reducerer klippefriktion og forhindrer at beskæringsrester sætter sig fast på bladene. Slutresultatet er et rent klip, der heler hurtigt. Dertil giver Softgrip™-håndtaget komfort og balance, når du skærer.

PowerGear X™ Hækkesaks

PowerGear X™ Beskæresakse

Den nye PowerGear X™-serie inkluderer to beskæringssakse med sideskær – og én med modskær. Sideskær er egnet til let beskæring og klip i ferskt træ, mens modskær er optimeret til grovere beskæring og klip i dødt træ, hvor et rent klip ikke er altafgørende. Det nederste blad på sideskær-saksene i PowerGear X™-serien giver et præcist klip i korrekt afstand fra stammen og dermed det bedst mulige resultat.  
Den geniale PowerGear™-mekanisme er suppleret med skarpe, rustfri stålblade af høj kvalitet og en let FiberComp™-konstruktion. Det unikke, roterende Softgrip™-håndtag kombineret med ekstra hårde blade sikrer et let, præcist og sikkert klip. Beskæringssaksene fås i to størrelser - og kan klippe op til 2 cm i tykkelse.

PowerGear X™ Beskæresakse
1
2
3
4

PowerGear X Beskæresakse

  1. Mere klippekraft med mindre indsats
  2. Perfekt balance og kontrol
  3. Øget komfort og effektivitet
  4. Holdbar og pålidelig

PowerGear X Hækkesaks

  1. Mere kraft med mindre indsats
  2. Holdbar og pålidelig 
  3. Optimeret balance og kontrol
  4. Ubesværet trimning af hække og buske
1
2
3
4

3 PowerGear X topfunktioner

Mindre sved og meget mere kraft!

Fiskars’ patenterede PowerGear™ er den mest effektive klippemekanisme på markedet. Den både tripler klippestyrken og distribuerer den jævnt. Og dertil er klippekraften i PowerGear™ gjort endnu skarpere med ergonomisk videreudvikling. Havearbejdet er med andre ord overstået med få klip!

Skabt til at leve længere

Fiskars er verdenskendt for at producere hårdtarbejdende, slidstærkt værktøj. Og PowerGear X følger denne fine tradition. Alle klinger i PowerGearX-serien er i rustfrit stål og belagt med PTFE, som reducerer klippefriktion og forhindrer at beskæringsrester sætter sig fast på bladene. Slutresultatet er et rent klip, der heler hurtigt. 

Komfort i højsædet

Beskæring kan være hårdt arbejde, men med PowerGear™X bliver arbejde hurtigt til fornøjelse! PowerGear™X er nemlig designet med ergonomien for øje, og derfor skal du bruge langt mindre kraft på at holde beskæresaksen. Det lette men utrolig stærke Softgrip™-håndtag giver dig dermed bedre komfort og balance, når du klipper.

X-series Beskæresaks med sideskær L (P961)

En ergonomisk udformet beskæresaks med sideskær og PowerGear™-teknologi, som tredobler kraftudvekslingen og dermed øger klippekraften, når du har allermest brug for det ved beskæring af tykke kviste og grene. De præcisionsslebne skær i hærdet stål forbliver skarpe i lang tid, og den rustfri anti-klæbebelægning giver lavere friktion og et renere snit.Beskæresaksen har et let, slidstærkt og ergonomisk udformet håndtag i FiberComp™-materiale, som passer til håndens naturlige udformning og reducerer træthed, mens SoftGrip™-detaljer øverst på håndtaget giver et sikkert og behageligt greb. En skydelås beskytter skærene under transport og opbevaring og har en praktisk placering, som sikrer hurtig og nem brug.Vinder af Red Dot Best of the Best design pris.

Få mere at vide
Produktnummer
1057175
Produktartikelnummer
1057175
European Article Numbering (EAN)
6411501111234