Lad haveglæden spire

Hvad er bedre end en frodig have, når du skal koble fra, og glemme dagligdagens trummerum? Vi har spurgt jer i vores årlige undersøgelser, og beskeden er soleklar: Havearbejde er afstressende, og haven er jeres frirum. Hvis du vil starte på en frisk dette forår, er vi klar til at hjælpe dig.

Lad haveglæden spire

Hvad er bedre end en frodig have, når du skal koble fra, og glemme dagligdagens trummerum? Vi har spurgt jer i vores årlige undersøgelser, og beskeden er soleklar: Havearbejde er afstressende, og haven er jeres frirum. Hvis du vil starte på en frisk dette forår, er vi klar til at hjælpe dig.

Har du svært ved at bestemme dig? Nu gør vi det meget lettere. Køb og prøv Fiskars produkter hjemme i op til 40 dage. Er du ikke tilfreds, så får du pengene tilbage.

Læs mere
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Returner dit produkt

Kom med ud i haven

Vores undersøgelser viser, at tiden i haven er en af de største kilder til glæde og velvære. Men lad os være ærlige: Som haveejer handler det ikke kun om afslapning. Hvorfor ikke finde vandingsudstyret frem, mens du nyder morgenkaffen? Jo tidligere på dagen du vander jo bedre, for så når solens stråler ikke at fordampe vandet eller forbrænde de fugtige blade.

Måske er det tid til at finde hækkesaks og grensaks frem fra skuret og beskære havens planter. Selv lugning af ukrudt kan være sjovt for store og små med vores ukrudtsfjernere.

Plantning

Jord under neglene og nyt liv, som spirer frem fra jorden. Det er nogle af de ting, I har fortalt os, giver jer velvære. Med de rigtige planteværktøjer bliver tiden i haven endnu mere tilfredsstillende. Derfor er vores skovle og spader designet til at være komfortable og ergonomiske. Redskaberne er effektive til bearbejdning af jorden, så I kan nyde havearbejdet.

En blomstrende have

Få ting i verden bringer mere glæde end naturens egne kreationer. Heldigvis har vi alt, du skal bruge, til at give haven en hjælpende hånd. Vores små og praktiske håndredskaber sørger for at gøre arbejdet meget nemmere.

Hvis du klargører blomsterbedene i det tidlige forår, kan du læne dig tilbage og nyde din egen blomstrende have resten af sæsonen.

Bugnende grøntsagsbede

Der er ingen tvivl om, at hjemmedyrkede grøntsager bare smager bedst. Mange af supermarkedets grøntsager, såsom tomater, plukkes inden de er fuldt modne. Derfor er de også mindre smagfulde end hjemmedyrkede tomater.

Hvis dine smagsløg skal forkæles ekstra meget denne sommer, er det vigtigt at få bugt med ukrudtet, inden det suger kraft ud af dine planter. Det kan vores lugeklo og rensejern hjælpe med. En hakke og planteske er også vigtige redskaber, som alle vil hjælpe med at sænke stressniveauet, mens dine planter stiger op fra mulden.

Nyd høsten af dit arbejde

Det er højdepunktet for enhver haveejer, når dine planter er klar med afgrøder, som kan høstes fra jorden, træer og buske. Frugt, grøntsager, bær og krydderurter kan nydes friske eller konserveres til de lange og kolde vinterdage. Både syltning, tørring og fermentering har givet næring og holdt vinterhumøret højt gennem tusinde år.

Gør det nemmere at videreføre denne tusinde år gamle tradition med frugtplukkere, beskæresakse og graveredskaber. Med disse redskaber i hånden, kan du nemt høste forårets og sommerens arbejde, og nyde så mange af dine afgrøder som muligt.

Inspiration og tips