Få en miljøvenlig saks med dit navn i gave!

Med Fiskars ReNew-saksen, som du får i gave, kan du bringe endnu mere bæredygtighed ind i din hverdag. Saksen er en specialudgave af vores klassiske orange saks – den er blot endnu mere miljøvenligt fremstillet på vores fabrik i Finland og, som altid, testet i hånden for at sikre den højeste kvalitet. Saksen er fremstillet af genanvendte materialer, og efter endt brug kan du indlevere saksen til genbrug – den er nemlig 100% genanvendelig!

Få din personlig saks med indgraveret navn i gave (værdi 259,95 kr.), når du køber Fiskars køkkenprodukter for mindst 500 kr.

Sådan får du din personlige gave – tre enkle trin:

1. Køb Fiskars køkkenprodukter for mindst 500 kr.

i en butik nær dig eller online i perioden 1. – 30. november

3. Vi indgraverer din personlige saks

og sender den direkte hjem til dig – uden ekstra omkostninger! *

*Se venligst fulde kampagnevilkår her

Lær vores 100% genanvendelige saks at kende

I årenes løb er mange Fiskars designere blevet inspireret af naturen. Vores seneste tilføjelse til sortimentet, Fiskars Renew-sakse, er vores mest miljøvenlige sakse til dato. ReNew-saksene har et velkendt design i nye, mere miljøvenlige materialer til alle behov i hjemmet og, som ethvert andet Fiskars-produkt, er saksene designet til at holde.

Genanvendte og 100% genanvendelige materialer

Fiskars Renew-sakse har samme ikoniske design som vores klassiske orange sakse men er endnu mere miljøvenlige og 100% genanvendelige. Saksene består af 80% genbrugsmaterialer og 13% cellulosefibre. De har ergonomiske håndtag og holdbare blade i genanvendt rustfrit stål, der sikrer langvarig skarphed. Saksene er fremstillet med respekt for naturen på egen fabrik i Finland, som er ISO-certificeret og lever op til de højeste standarder for bæredygtighed, når det gælder miljø og mennesker. Saksene leveres i emballage fremstillet af 100% genanvendte papirmassefibre.

LÆS MERE
Genanvendte og 100% genanvendelige materialer

Hver saks er helt unik

Grundet brugen af miljøvenlige, genanvendte materialer kan farven på saksens håndtag variere en smule - hvilket gør hver saks helt unik! Den bæredygtige saks kan derfor have en brunlig eller grønlig nuance eller et lidt 'plettet' look. Disse brunlige pletter er karakteristisk for brugen af genanvendte cellulosefibre.

Hver saks er helt unik

Nogle ting er for gode til at smide ud

Brugen af genbrugsmaterialer og fremstilling af genanvendelige produkter er eksempler på, hvordan vi udvikler vores design med henblik på cirkularitet og bekæmpelse af køb og smid væk-kulturen. Vores ReNew-sakse har en lang holdbarhed, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at smide dem ud eller udskifte dem. Det er bedre for miljøet og for dit budget. Men når du fornemmer, at saksen har udtjent sit formål, kan du indlevere den til genbrug – da alle dele er 100% genanvendelige!

MERE OM BÆREDYGTIGHED
Nogle ting er for gode til at smide ud

En saks til ethvert formål

ReNew-saksene kommer i en hel serie med syv forskellige varianter til hvert sit formål. Med alt lige fra hobbysaks til køkken- og universalsaks, har du masser af muligheder for at finde en bæredygtig saks til stort set enhver opgave i hjem, skole og til håndværk. Fiskars ReNew-serien har den samme høje ydeevne og den samme fremragende komfort, som du forventer af alle Fiskars-sakse.

OPDAG RENEW
En saks til ethvert formål

Nordisk design til dit køkken

Hvis du vil udvide dit køkkensortiment med endnu mere nordisk design, er Fiskars Norden-serien ideel. Serien er – ligesom nordisk madlavning – udelukkende skabt af førsteklasses materialer. Køkkengrejet i Norden-serien har en unik Thermium™-mineralbehandling, der giver uovertrufne non-stick egenskaber selv ved høje temperaturer, og som gør gryder og pander nemme at rengøre.

OPDAG NORDEN
Nordisk design til dit køkken

Prøv vores mest holdbare, non-stick kogegrej

Vores Hard Face-serie af pander og gryder er designet til krævende hverdagsbrug i køkkenet - og leverer et bredt sortiment, der dækker alle køkkenbehov. Den hårdføre 4-lags Hardtec Superior+™-belægning giver dig den stærkeste belægning til de mest krævende opgaver. Belægningen har fremragende non-stick egenskaber og er modstandsdygtig overfor slid og ridser, hvilket gør Hard Face ideel til hverdagsbrug år efter år.

OPDAG HARD FACE
Prøv vores mest holdbare, non-stick kogegrej

Deltag i kampagnen og få din unikke, miljøvenlige saks i gave!

Find din nærmeste butik >

Upload din kvittering >