Hard Face til krævende hverdagsbrug

Den stærkeste belægning til de krævende opgaver.

Hard Face til krævende hverdagsbrug

Den stærkeste belægning til de krævende opgaver.

Hard Face – Helten i køkkenet

Vores mest holdbare belægning, Hardtec Superior, har overlegne slip-let egenskaber som holder. Låget har en indbygget hældefunktion og er lavet af silikone. Med et bredt sortiment dækker Hard Face alle dine behov. Anbefales til dagligt brug og er produceret i Finland.

Hard Face kan anvendes på alle kogezoner!

Hard Face – Helten i køkkenet

Prøv vores mest holdbare belægning

Hard Face har vores mest holdbare slip-let belægning til de krævende opgaver. En ekstra tyk aluminiumsbund sikre en jævn og effektiv varmefordeling. 

Oplev de bedste kasseroller og gryder

Hard Face kasseroller og gryder er de smarteste på markedet. Låget er udstyret med en silikonekant, som ikke ridser og er nemt at anvende. Låget har to smarte hældefunktioner, som f. eks gør det nemt at hælde vandet fra. Låget er også udstyret med nogle små "ben" som gør, at låget ikke suger sig fast på køkkenbordet.    

Et bredt sortiment

Udover en overlegen holdbarhed har Hard Face et moderne og gennemført sort design. Det bredde produktsortiment dækker alle behov indenfor koge og stege opgaver i hjemmet.

Hard Face Landskampen #ChooseToughness 

Har du nogensinde tilberedt et måltid med ingredienser, du har samlet i naturen, eller forsøgt at lave en traditionel kødret uden at bruge kød? Dette er to ud af fire udfordringer, vi præsenterer over fire uger i #ChooseToughness konkurrencen! 

Tolv skandinaviske madbloggere, fire fra hvert land, har allerede accepteret udfordringen. For at gøre opgaven lidt nemmere, vil bloggerne være udstyret med nogle af de hårdeste pander - Fiskars Hard Face.

VIND Hard Face-produkter: Stem på den blogger, som du mener, har håndteret ugens udfordring bedst! Du deltager på vores Facebook-side!
Hvis du har du lyst til at udfordre dig selv eller vennerne, så del dine bestræbelser ved brug af hashtag'et #ChooseToughness

Uge 1: NATUR

Tilbered et måltid der indholder mindst 3 ingredienser, som du har fundet i naturen. 

Ugens deltagere:

Maria / aichasmat.no

Anders / ikoketmedanders.se

Nadia / foodfanatic.dk

Uge 2: TRADITION

Tilbered en traditional national kødret uden brug af kød.

Ugens deltagere:

Mari / vegetarbloggen.no

Maria / allthingsgreen.nu

Maria / vanloseblues.dk

Uge 3: VEGANSK

Tilbered et toltalt vegansk måltid til din mest kødelskende ven.

Ugens deltagere:

Ina / matpaabordet.no

Agnes / cashew-kitchen.com

Louisa / louisalorang.dk

Uge 4: LOKAL

Tilbered et måltid hvor du kun har anvendt ingredienser, der er produceret inden for en radius af 100 km fra dit hjem. 

Ugens deltagere: 

Silje / spoon.no

Diana / bydiadonna.femina.se

Ann-Christine / valdemarsro.dk

Hvordan gik det?

Hvordan klarede de forskellige bloggere og lande de fire udfordringer? Udforsk de appetitvækkende resultater ved at klikke på flagene herunder.